Сьогодні, 13 березня, близько 15 години РФ скинула бомбу на двоповерховий житловий будинок у Вовчанську Чугуївського района, під завалами можуть перебувати люди, повідомляють у поліції.

За попередніми даними, удар нанесли керованою авіабомбою.

Наразі на місці події працюють всі екстрені служби.

Пізніше стало відомо, що інформація про людей під завалами зруйнованого будинку не підтвердилась. Про це "Суспільному" повідомив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко. За його словами, обійшлось без поранених, проте зруйновані житлові будинки, офісні, складські приміщення. Удар росіяни нанесли по самому центру міста.

За словами голови Слідчого відділення ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, під ударом опинилися житлові багатоповерхівки та приватні будинки. Зруйновано магазини. В лікарні один чоловік, він отримав осколкове поранення в голову.

Вовчанськ був окупований у перший день війни і звільнений восени 2022 року. З того часу місто перебуває під постійними обстрілами. До російського кордону від міста - 4 км. 11 березня Вовчанськ обстріляли три рази, 8 березня місто пережило щонайменше 6 обстрілів.

На початок лютого у Вовчанській громаді проживало майже 11 тисяч людей. До війни кількість населення була близько 45 тис. У самому Вовчанську було 3,5 тис. мешканців, до війни було більше 19 тис.