23-річний студент із Харківської області збирався накласти на себе руки через те, що прикордонники не випустили його на навчання за кордон. Про це повідомив канал "Чернівецький промінь".

Так, хлопець вступив до університету в Естонії, проте прикордонники на Львівщині не пропустили студента через кордон. Після цього він написав у Facebook про те, що у його самогубстві просить вважати винною експерта прикордонної служби.

"Саме вона, незважаючи на всі законні підстави, зарубала мені шанс на життя", - написав студент, який до того втратив матір - вона працювала вчителем у Золочеві та загинула під "Градами".

"Орда вбиває маму. Залишає тебе фактично без дому. Ти, незважаючи на все це, чотири місяці проходиш відбір, а потім збираєш необхідні документи з територіального центру комплектування. Все на руках, все є. Але яка різниця? Ми начебто автомати вам у руки давати не хочемо, але посидіть ви тут, у клітці, навчайтеся під ракетами, які над тобою літають, я вчився під прильотами РСЗВ, артилерії, мінометів і стратегічних ракет. Для "джек-поту" не вистачає авіабомб. А ні, було, парочку з парашутами запускали", - писав у соцмережах хлопець.

"Якщо держава так хоче, щоб замість того, щоб я отримував цінні знання та розвивав країну, я ліг поруч із мамою, я там ляжу. Єдине, що в мене фактично залишилося, це моє життя. Якщо мені потрібно жити в такому цинізмі, я обираю повернення до мами. Давайте вже не тягнути із закриттям клітини. Закривати - так швидко. Мені ще труну треба купити і заповіт написати", - йшлося у повідомленні студента.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Згодом журналістам каналу вдалося з'ясувати, що студента пізніше все ж таки випустили за кордон, після того, як історія набула розголосу.