Харьковские милиционеры получили 35 новых автомобилейХарківські правоохоронці до 20-річчя української міліції отримали 35 нових автомобілів. У церемонії передачі ключів від цих машин у будівлі Головного управління МВС України в Харківській області взяли участь голова облдержадміністрації Михайло Добкін, голова облради Сергій Чернов і харківський міський голова Геннадій Кернес.

Зокрема, 29 машин "ВАЗ-2107" придбані на кошти МВС для підрозділів карного розшуку міста й області, п'ять автомобілів "Hyundai tucson" придбані на кошти управління служби охорони при облуправлінні міліції та передані держслужбі охорони. Одна автомашина "УАЗ" куплена для чергової частини Борівського району області за рахунок спонсорської допомоги та коштів районного бюджету.

Після передачі ключів від автомобілів керівники міста й області поклали квіти до пам'ятника загиблим міліціонерам.

Харьковские милиционеры получили 35 новых автомобилей Харьковские милиционеры получили 35 новых автомобилей

Довідка "SQ". Професійне свято працівників міліції України започатковано указом президента України від 17.11.1992 р. (№ 567/92). Раніше, в грудні 1990 р., Верховна рада Української РСР прийняла закон "Про міліцію", який набув чинності 1 січня 1991 р. З цього часу 20 грудня стали відзначати професійне свято співробітників міліції.