Харківські правоохоронці отримали 22 нових автомобілі. Ключі від авто 2 лютого під час урочистого шикування особового складу міліції вручив підлеглим начальник Головного управління МВС України в Харківській області Михайло Мартинов. Як повідомив журналістам заступник начальника облуправління міліції Михайло Голуб, автомобілі придбані Міністерством внутрішніх справ.

"Нові автомобілі вручені батальйону швидкого реагування "Беркут", підрозділу "Сокіл", оперативним підрозділам кримінальної міліції та конвойному батальйону для транспортування осіб до місця їх утримання. Це один з етапів цільової програми щодо поліпшення матеріально-технічної бази органів внутрішніх справ", - підкреслив М.Голуб. За його словами, протягом року нові автомобілі отримають також працівники патрульно-постових служб.

Наказом начальника облуправління міліції 3 легкових автомобілі та автобус закріплені за батальйоном міліції особливого призначення "Беркут", 14 легкових автомобілів - за оперативними підрозділами облуправління міліції, автомобіль типу "автозак" і легковий автомобіль - за батальйоном конвойної служби міліції, мікроавтобус та легковий автомобіль - за відділом швидкого реагування "Сокіл"

Довідка "SQ". Як повідомив М.Голуб, щодоби в Харківській області несуть службу 2,5 тис. працівників правоохоронних органів.