Гостями першого в СНД Міжнародного авіафоруму стане близько 1 тис. чол. Про це 28 квітня повідомила журналістам партнер компанії "Інвестиції в Харків" Ірина Дядченко (ця компанія - організовує форум). У конкурсі на обслуговування госткй форуму брало участь 28 харківських ресторанів, них відібрали 10.  Для розселення гостей вибрані готелі "Харків" та "Аврора ".

"Ми не чекаємо, що нам хтось допоможе, а залучаємо спонсорів. Наприклад, нещодавно свою участь як спонсора підтвердили компанії" Дата груп "та" Фреш-Тел". Один зі спонсорів - компанія "Літер" (Київ), яка надасть технічне забезпечення", - відзначила І. Дядченко.

Вона також зазначила, що в ході форуму планується обговорити перспективи передачі Харківського аеропотрту в концесію. Також планується обговорити проблему страхових відшкодувань авіакомпаніям на випадок природних катаклізмів, на зразок таких, як виверження вулкану в Ісландії. Форум відкриє посол Великобританії в Україні Лі Тернер.

Довідка "SQ". ТОВ "Інвестиції в Харків" - консалтингова компанія, мета якої - просування Харківського регіону як лідируючої інвестиційної майданчика в Україні. Авіафорум пройде 7-9 червня на базі терміналу Міжнародного аеропорту "Харків" (ул.Аерофлостская, 1).