Харківському телеканалу "Simon" 12 вересня виповнилося 18 років. Про нововведення і плани каналу на майбутнє 13 вересня повідомила "SQ" генеральний продюсер каналу Вікторія Аннопольська. За її словами, за тиждень на "Simon" з'явиться нова програма "Жіноча політика". Її ведучими стануть дві журналістки (ймовірно, співробітниці медіа-групи "Об'єктив" Ірина Клименко та Інна Жмудь). Разом з гостем у студії вони обговорюватимуть серйозні проблеми Харківського регіону в різних сферах: політика, економіка, суспільство, культура. "Обговорювати будуть усе, що цікавить харків'ян, крізь жіноче сприйняття, жіночий погляд на серйозні проблеми", - зазначила В.Аннопольська.

Також вона повідомила, що з'явилася нова ведуча у програмі "Simon-прогноз" (прогноз погоди). Нею стала дочка першого ведучого телеканалу Симона Уїлсона Мендеша Діана.

В.Аннопольська додала, що незабаром зміниться обличчя пізнавально-інформаційної програми про автомобілі "Бардачок", яка виходить в ефір вже протягом восьми років. Зміни стосуватимуться не ведучих, а оформлення програми.

Довідка "SQ". Телерадіокомпанія "Simon" була створена і почала своє мовлення у 1992 р. Телеканал "Simon" здійснює мовлення у м. Харкові та Харківській області 24 години на добу. Діяльність компанії включає виробництво інформаційних, публіцистичних, просвітницьких та розважальних програм, документальних фільмів, рекламної продукції. Зараз ТРК виробляє, зокрема, такі авторські програми, як "Бардачок", "Репортер", "На здоров'я", "Кухня", "Насправді", "Об'єктив-позиція" і "Simon-прогноз". Також на телеканалі "Simon" виходить щоденна програма новин "Об'єктив". У 1995 - 2008 рр. телеканал "Simon" ретранслював ряд інформаційних, публіцистичних та розважальних програм виробництва телеканалу "НТВ" (Росія). З 2009 р. здійснює ретрансляцію ряду розважальних програм і фільмів телеканалу "ТВі".