На пр.Правди в Харкові відновили контактні дроти для тролейбусів і поклали новий асфальт

Контактні дроти для тролейбусів поновили на частині пр.Правди в Харкові після обвалення стіни будівлі на пр.Правди, 10. Про це повідомили "SQ" працівники КП "Міськелектротранс", які завершують монтаж мережі. Дроти замінили на ділянці від вулиці Сумської до вул. Трінклера. Старі дроти почали замінювати на нові два дні тому, роботи тривали і вночі. На проспекті із застосуванням імпортної техніки поклали новий асфальт  і знесли старі дерева біля перехрестя з вул.Трінклера.

Як повідомив сайт Харківської міськради,  у зв’язку з необхідністю детально вивчити питання безпеки пересування автотранспорту та пішоходів по пр.Правди,  рух по цій вулиці поки що не відкривається. Про дату відновлення руху буде повідомлено додатково.

Довідка "SQ". 16 березня о 5.40 обрушилася частина стіни 6-поверхового офісного будинку, що виходить на пр.Правди і примикає до одного з корпусів готелю "Харків". Будинок знаходився на реконструкції під торгово-офісний центр із закладами громадського харчування. Жертв і постраждалих не було. Реконструкція будинку (побудованого в 1953 р.) передбачала добудову 7-го та 8-го поверхів. Бічна стіна будівлі обвалилася з 6-го по 1-й поверх.